Hem » Bouleklot under 2000kr » OBUT Match+

OBUT Match+

1 2 3 4 5
(3.9/5) Baserat på 17 betyg.

Bouleklotet OBUT Match+ plus har en förhållandevis mycket mjuk studs mot hårt underlag och andra bouleklot. Obut benämner det "+ teknologin". Obut Match+ passar speciellt bra för boulespelare, som lobbar, plombar och skjuter mycket. Läs om bouleklotet Obut Match+ i nedanstående PRODUKTBESKRIVNING.

 • OBUT Match+ mönster 1
 • Obut Match plus + mönster 0
Artnr: Artikelbilder: Benämning: Pris: Antal:

Produktbeskrivning

Bouleklotet Obut Match+ passar alla, men är speciellt bra för boulespelare, som lobbar, plombar och skjuter mycket. OBUT Match+ har en förhållandevis mycket mjuk och reducerad studs mot hårt underlag och mot andra bouleklot. Obut benämner det "+ teknologin". Ytan är trots detta hård.  Finns i diametrarna 71-76mm, i vikterna 680-730gram och med mönstren 0, 1.  OBUT Match+ är mycket omtyckt bland erfarna läggare och skyttar. På You Tube har jag sett flera boulespelare i världseliten som spelar med klotet. Omdöme från kund "Måste säga att det är ett väldigt avanerat bouleklot. Beter sig precis som det hade varit två klot. Hårt och mjukt".
Godkänt tävlingsklot. Tre klot ingår i priset. Den svarta färgen är en skyddsfärg vid lagring och slits bort med tiden. Bouleklot i lager skickas inom 2 arbetsdagar, beställningsklot efter 1-3 veckor.
Bouleklot skall förvaras torrt och oljas in efter behov, speciellt gäller detta bouleklot som inte är rostfria eller har en yta av krom.

När Du gjort beställningen ringer vi dig för att bestämma storlek, vikt och mönstring på boulekloten. Vi vill också ge en uppskattning om leveranstiden.
Faktura skickas i efterhand med 20 dagars kredit och kreditupplysning tas ibland.

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

ksxT
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Mer information

Dokument (0)

Blogga om

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

 • La Boule Bleue Carbone 120 finns i 30 olika mönster. Bouleklotet är halvmjukt...
  från 1 330,00 :-
 • Bouleklotet finns i 30 olika mönster. La Boule Bleue 140 är ett klassiskt hår...
  från 1 290,00 :-
 • Bouleklotet finns i 30 olika mönster. La Boule Bleue Carbone 115 är ett halvm...
  från 1 330,00 :-
 • Bouleklotet La Boule Bleue Inox 120 är ett halvmjukt rostfritt klot med hårdh...
  från 1 695,00 :-